3a divisió FEF

Moisés Hurtado, il·lusionat i motivat per salvar el Figueres

El club empordanès presenta l’exjugador de l’Espanyol, tercer entrenador del curs després de Javi Salamero i Albert Parés

El Figueres ha presentat Moisés Hurtado, la seva tercera aposta de la temporada a la banqueta després de Javi Salamero i Albert Parés. Hurtado s’ha entès amb la Unió per dirigir-lo durant els deu partits de la fase de permanència que comença la setmana que ve. “Estic agraït al club per la confiança; el Figueres és un històric del futbol català. És clar que el repte és complicat, però és una motivació més”, ha explicat el vallesà. “Hem de fer un anàlisi del què necessita la plantilla, l’equip té qualitat i li hem de donar confiança i una mentalitat competitiva”. L’exjugador de l’Espanyol, que també va jugar al Girona, ha entrenat els equips juvenils A i B de l’Espanyol abans d’aterrar a Vilatenim, on tindrà l’exjugador del Figueres Albert Moñino (amb qui va coincidir al cos tècnic de l’Espanyol juvenil) d’ajudant.

El president, Narcís Bardalet, ha explicat que la de Moisés Hurtado és “una arribada desitjada”. “Estem contents i ens il·lusiona. Hem pactat deu partits i tant de bo el final de temporada ens uneixi una alegria, que és la salvació de l’equip. Sé que la pot aconseguir”, ha afirmat Bardalet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)