Champions

L’hora de la veritat

Champions League. El Real Madrid rep el Liverpool a Valdebebas amb el clàssic a l’horitzó, en una bateria de partits que ha de marcar el destí de la temporada per als de Zinedine Zidane

El Liverpool, botxí de l’última final que va perdre el Real Madrid (1984) i el mateix rival en la final de l’última Champions League que va guanyar (2018), es presenta aquest vespre a Valdebebas per lliurar una nova batalla entre dos dels grans gegants del continent, entre els quals sumen 19 títols de la màxima competició europea.

Sense el seu capità, Sergio Ramos, però amb el bon rendiment que està garantint Nacho i una bateria de partits en què ha exhibit un bon to, el conjunt blanc rep un Liverpool que ha hagut de pagar penitència al llarg de la temporada, víctima de lesions capitals (sobretot la de Virgil van Dijk), però que suma tres victòries consecutives i sembla haver recuperat un cert entusiasme, reforçat pel moment d’un Diogo Jota que, després d’haver superat els seus problemes físics i malgrat que encara no és titular en el conjunt de Jürgen Klopp, acumula 6 gols en els quatre últims partits que ha jugat entre el Liverpool i la selecció portuguesa.

“El Liverpool és un equip molt complet. Òbviament que els seus davanters són molt bons, però sobretot és un equip molt compacte”, va destacar ahir Zinedine Zidane, que no considera que absències com les de Van Dijk hagin de ser determinants de cara a l’eliminatòria. “Nosaltres també tenim baixes”, va destacar el marsellès, que a més de la de Sergio Ramos, continua sense poder disposar del seu lateral dret titular, Carvajal, ni del que hauria de ser un dels seus futbolistes franquícia, Eden Hazard. Qui sí que podrà jugar aquest vespre a l’estadi Alfredo di Stéfano és Fede Valverde, que ahir es va provar en l’entrenament i es veu capaç de donar un cop de mà al seu equip.

“No pensem en el passat; el partit serà diferent i així el preparem”, va dir Zidane sobre el referent del 2018 a Kíev i sobre si li servirà d’orientació per enfocar el d’aquest vespre.

Klopp i la defensa

Sense Van Dijk, Matip ni Joe Gómez, el Liverpool està fent equilibris per consolidar la seva rereguarda amb convidats inesperats com Nat Phillips. El tècnic alemany va reconèixer ahir que enfrontar-se a un rival com el Madrid serà un gran examen. “És un gran repte per a la nostra defensa, sí; ens caldrà una gran organització defensiva”, va dir el tècnic alemany, que també va assegurar que no té cap problema amb el fet que la gent doni el Madrid com a favorit.

5 Partits guanyats 6

1 Partits empatats 1

2 Partits perduts 1

15 Gols a favor 14

10 Gols en contra 3

LA PRÈVIA

Els tres davanters del Liverpool són molt bons, però el que més destaco és el seu col·lectiu
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
He sentit gent que diu que el Madrid és favorit, però no tinc cap problema amb això
Jürgen Klopp
ENTRENADOR DEL LIVERPOOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)