3a divisió FEF

La FCF publica els calendaris de la segona fase

Tram decisiu. Hi ha tres subgrups en els quals els equips lluitaran per ascendir directe a segona divisió FEF, per jugar el ‘play-off’ i lluitar per ascendir o per mantenir-se a tercera divisió FEF

La FCF ha publicat els calendaris dels tres subgrups de la segona fase de la lliga que començarà el proper cap de setmana, set dies després que s’acabessin la totalitat dels partits de la primera fase i s’estipulés la puntuació de cada un dels equips, que arrossegaran els punts en aquesta segona i decisiva fase.

L’Europa, el Vilafranca, el Terrassa, el Cerdanyola, el Girona B i el Granollers jugaran el subgrup per decidir quins dos equips pugen a segona divisió FEF. El San Cristóbal, el Sant Andreu, el Vilassar, el Manresa, el Castelldefels i la FE Grama lluitaran per les dues places que donaran accés al play-off d’ascens contra els quatre equips que no hagin pogut pujar directament, mentre que la Pobla de Mafumet, el Peralada, el Sants, el Santfeliuenc, el Figueres, l’Horta, el Valls, el Banyoles, l’Igualada i la Muntanyesa, disputaran el subgrup per evitar el descens a primera catalana. En aquest subgrup, els quatre millors classificats aconseguiran jugar a la tercera divisió FEF, mentre que la resta descendirà.

En tots els casos, els equips del subgrup A no tornaran a jugar contra els mateixos rivals que ja han tingut en la primera fase, per tant, en tots els subgrups nous es disputaran partits d’anada i tornada entre els equips de diferents subgrups.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)