Champions

El Chelsea aprofita les concessions

Champions League. El conjunt anglès sentencia l’eliminatòria en el partit d’anada gràcies a la seva eficàcia a l’àrea rival

Porto 0 Chelsea 2

PORTO:Machesin, Pepe, Mbemba, Manafá (Conceição, 83’), Sanusi, Uribe, Otavio (Vieira, 83’), Grujic, Corona, Marega (Toni Martínez, 83’), Luis Díaz.CHELSEA:Mendy, Azpilicueta, Rudiger, Christensen, Chilwell, James (Thiago Silva, 80’), Kovacic (Emerson, 92’), Jorginho, Mount (Kanté, 80’), Havertz (Giroud, 65’) i Werner (Pulisic, 65’).GOLS:0-1 (32’) Mount. 0-2 (82’) Chilwell.ÀRBITRE:Vincic.T.G.:Als locals Mbemba i Otavio.PÚBLIC:Sense públic al Sánchez Pizjuán.

El Chelsea ho té tot de cara per classificar-se per a les semifinals després de la victòria que va aconseguir al Sánchez Pizjuán, com a visitant, de l’eliminatòria que l’enfronta al Porto. L’equip anglès va fer valer la seva superioritat a les àrees per guanyar el partit després de suportar molts minuts de domini de l’equip rival. Finalment, es va imposar l’eficàcia formalitzada en les dianes de Mount, vora el descans i de Chilwell, a punt de finalitzar el partit.

El Porto va començar apropant-se a la porteria rival amb un xut des de la frontal d’Uribe que va sortir per sobre de la porteria. Otavio també es va apropar al gol amb un servei directe de córner que Mendy va aturar. El Chelsea no va tenir oportunitats però va marcar en la primera que va tenir: després d’una gran circulació de pilota, Mount va girar-se i va creuar el seu xut davant de Machesin. Els anglesos es van mostrar sòlids al darrere i els portuguesos ho intentaven, sobretot, a partir de la pilota aturada.

En el segon temps, la dinàmica es va mantenir; amb protagonisme per al Porto, i una oportunitat de Marega, als peus de Mendy. Però en el tram final del partit una errada defensiva va propiciar la recuperació de Chilwell, que va driblar el porter i va sentenciar l’eliminatòria que també acabarà al Pizjuán.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)