Europa League

Gerard Moreno marca el camí

Europa League. El punta català, de penal, fa el gol del triomf del Vila-real a Zagreb

Gerard Moreno està signant la seva millor temporada com a professional i en un partit de picar pedra a Zagreb va tornar a ser decisiu per decantar la balança i obrir el camí de les semifinals. El davanter de Santa Perpètua buscava una assistència quan una mà innocent de Théophile-Catherine es convertia en penal. Gerard Moreno no va fallar des dels onze metres i va fer l’únic gol del partit. El català ja suma 24 gols aquesta temporada, 19 en lliga i cinc a Europa. Uns registres espectaculars d’un futbolista que, al marge de mostrar la seva qualitat en la lliga, també ho fa en el vell continent.

Si el Vila-real va encarrilar la seva classificació cap a les semifinals, el Granada va perdre a casa de manera dolorosa contra el Manchester United. Un gol de Marcus Rashford, després d’una gran assistència en camp propi de Nilsson, va obrir el marcador. El somni es va esquerdar en l’últim minut amb un penal transformat per Bruno Fernandes en una acció molt polèmica. Tot i això, els andalusos van mostrar un coratge i una manera de competir digna d’elogi i no van merèixer un castig d’aquesta magnitud. Però els anglesos són uns dels grans favorits de la competició i ara tenen a tocar les semifinals.

La resta de la jornada va deixar marcadors molt ajustats. L’Arsenal va veure com se li escapava el triomf contra l’Slàvia en l’últim minut i triomf a domicili de la Roma al Johan Cruyff. De fet, i és curiós, cap dels quatre partits jugats d’aquests quarts va acabar amb un triomf local. Coses de la pandèmia i de jugar sense públic.

Ajax -Roma 1-2
Arsenal -Slavia Praga 1-1
Dinamo -Vila-real 0-1
Granada - Man. United 0-2
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)