3a divisió FEF

Els gironins comencen el camí cap a la salvació

El Figueres, amb Moisés Hurtado de nou entrenador, el Banyoles i el Peralada inicien avui la fase per la permanència

Arriba l’hora de la veritat per als equips de tercera divisió de la demarcació gironina que no van poder segellar la continuïtat a la categoria en la primera fase. I és que Figueres, Banyoles i Peralada inicien avui el camí per a la salvació, amb la fase per la permanència. Avui, disputen el primer dels deu propers partits, tots transcendentals per mantenir-se.

En el Figueres, que visita el Valls (16.30 h), destaca la presència a la banqueta de Moisés Hurtado. Serà el debut a la Unió de l’entrenador que ha tingut deu dies per conèixer la plantilla abans del primer partit oficial. Els blanc-i-blaus, cinquens i que ara mateix baixarien ja que descendeixen sis dels deu equips de la lligueta, engeguen amb els 21 punts assolits a la primera i s’enfronten a un Valls que en té 17. La quarta plaça però és a l’abast, només és a un punt abans de l’inici de la jornada.

Més complicat ho té el Banyoles, amb 15 punts. Els del Pla de l’Estany, entrenats per Kiku Parcerisas, visiten aquest migdia (12 h) la Pobla de Mafumet, líder de la lligueta, amb la necessitat de sumar per no despenjar-se ja al començament.

El Peralada, en canvi, és el que millor situació té dels gironins. Amb 25 punts, veu el descens a quatre de distància. El conjunt orientat per Albert Carbó juga a la mateixa hora (12 h) al Municipal de Nou Barris contra la Montañesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)