El Peralada sobreviu al camp del cuer

3a divisió. Els xampanyers igualen un 2-0 al camp de la Muntanyesa en els últims minuts

Muntanyesa 2 Peralada 2

MUNTANYESA:Segovia, Joshua, Santos, Alba (Soriano, 46’), Omar, Sergio García, Verdú, Lele (Aleix, 69’), Ion, Dani (Omar, 46’) i Bidari.PERALADA:Aroca, Maxi Rosales (Papa, 85’), Sergi Romero, Micaló, Roger Cunill (Muritala, 74’), Coro, Carles Puig (Ritxi, 65’), Èric Vilanova, Josu, Arnau Ortiz (Seomgyu, 65’) i Adrià Casanova.GOLS:1-0 (55’) Lele. 2-0 (67’) Sergio García, de penal. 2-1 (84’) Maxi Rosales. 2-2 (89’) Sergi Romero.ÀRBITRE:Mancera Antón.T.G.: Als locals Ion i Verdú, i als visitants Arnau Ortix, Èric Vilanova i Carles Puig.PÚBLIC:Uns 600 espectadors.COMENTARI:El Peralada tenia la gran oportunitat de fer un pas endavant cap a la permanència en l’estrena de la segona fase al camp del cuer, però va haver de suar de valent per salvar un punt que deixa un sabor agredolç. Els d’Albert Carbó van ser superiors en una primera part plena d’ocasions, on la més clara la va tenir Adrià Casanova, però el seu xut, després d’una bona assistència d’Èric Vilanova, es va estavellar al travesser. Però la Muntanyesa, que en la primera part només havia generat perill a pilota aturada, va sortir amb una marxa més en la represa. De fet, Vilanova ja va haver de salvar el primer sota pals, però al final els locals van trobar l’1-0 en el 55’ quan Lele va aprofitar una pilota morta dins l’àrea. El que semblava el cop de gràcia va arribar en el 67’, quan Sergio García va fer el 2-0 des del punt de penal. El Peralada, però, va reaccionar en els últims minuts gràcies a les dianes dels defenses Maxi Rosales (84’) i Sergi Romero (89’), que van servir per empatar el partit.