2a divisió FEF

La FEF ajorna el partit entre el Llagostera i la Nucia

Coronavirus. L’ens ha notificat la suspensió del partit als dos equips a conseqüència de l’aparició de diversos casos de Covid en el conjunt valencià

La FEF ha comunicat al Llagostera que el partit que havia de disputar el proper dissabte al municipal contra la Nucia ha quedat ajornat després de l’aparició de diversos casos positius per coronavirus en el conjunt valencià. L’equip llagosterenc havia d’estrenar-se a casa en la segona fase després de descansar en la primera jornada i disputar a la ciutat esportiva del Llevant a Buñol el seu primer partit del tram decisiu de la lliga en què els d’Oriol Alsina van perdre contra el filial granota (2-1).

En els propers dies, l’ens organitzatiu de la competició haurà de buscar una nova data per a la disputa del matx, previsiblement entre setmana, per tal que els dos equips es puguin posar al dia de partits.

El Llagostera és en aquests moments el quart classificat del subgrup D amb 21 partits jugats i un coeficient de 1,38 punts per partit, mentre que la Nucia és el cuer de set equips amb 24 punts i un coeficient de 1,20. El conjunt blau-i-vermell no tornarà a competir doncs fins el cap de setmana del 24 i 25 d’abril quan es desplaçarà al José Rico Pérez d’Alacant per enfrontar-se a l’Hèrcules.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)