1a divisió

L’Atlético es concedeix un diumenge tranquil

1a divisió. Els colchoneros passen per sobre d’un Eibar extremadament dèbil en defensa (5-0)

Diumenge sense sobresalts al Wanda Metropolitano per a un Atlético que ha passat per sobre de l’Eibar sense pietat, penalitzant els problemes defensius d’un conjunt guipuscoà que s’ha anat empetitint a cada gol colchonero.

Quan el partit amenaçava amb anar-se’n al descans amb 0-0, i qui sap si a alimentar els fantasmes de l’Atlético, Correa, que havia fallat diverses ocasions en l’última jornada, ha comparegut amb força per, amb dues fuetades, donar aire a l’equip de Diego Pablo Simeone. El primer a la sortida d’un córner, aprofitant una pilota pentinada per Héctor Herrera. I tot seguit aprofitant una passada enrere de Lodi per superar Dmitrovic després d’una maniobra formidable dins l’àrea.

Contra un Eibar que aquesta temporada està tenint més dificultats per competir que en temporades anteriors, els colchoneros no han trigat a sentenciar, amb una cavalcada de Yannick Carrasco a l’esquena de la sempre avançada defensa guipuscoana, sortejant la sortida de Dmitrovic i fent el tercer a plaer.

Encara amb més de mitja hora per jugar-se, el quart arribaria amb una passada enrere de Correa que acabaria resolent Marcos Llorente arribant des de segona línia.

I malgrat Mendilibar ha intentat parar el cop canviant el sistema, passant a jugar amb 3 centrals, novament Llorente, ara rematant amb l’esquerra, ha acabat d’alimentar una tarda plàcida per a l’Atlético.