Més futbol

Clamor contra la superlliga

Guerra total. La premsa Europea carrega contra la creació de la nova competició

L’anunci de la creació d’una Superlliga Europea on participen el Barça, Real Madrid i Atlético junt amb nou clubs més del vell continent ha estat tema de portada en els diversos rotatius del vell continent. La resposta contra la creació d’aquesta nova competició és vista com un greuge contra el futbol en la majoria de la premsa europea que carrega de manera dura contra aquesta competició.

Itàlia.

“Immediatament fora!”, ha titulat el diari italià Corriere dello Sport, posant l’accent en les dures sancions que aplicarien UEFA i FIFA a tots els participants del nou torneig, la més destacada: no podran disputar partits amb la seva selecció.

“Aturats” es va poder llegir en La Gazzeta dello Sport amb una portada en la qual apareixen els principals referents del futbol europeu, amb Cristiano, Messi i Lukaku en primer pla, i una pila d’euros sota ells. La repubblica titular: “Europa a la guerra pel futbol”.

Anglaterra.

“El gran robatori del joc. El futbol en crisi”, titula el diari anglès “he Sun amb una imatge d’una pilota en flames. The Guardian, al seu torn, va destacar que les autoritats britàniques es van unir “a l’atac al pla de futbol separatista”, la foto que acompanya el títol és la d’un fanàtic demanant que els retornin el seu equip.

França.

A França també carreguen durament contra la Superlliga i amb més motiu ja que cap dels seus equips, de moment, forma part d’aquesta juguesca. “Nosaltres som els campions”, ha titulat L’Equipe i amb una foto de Neymar (del PSG) abraçant a David Alaba (del Bayern Munic). L’entitat francesa i l’alemanya van decidir no formar part de la Superlliga. “Els rics volen jugar al futbol a part”, ha sentenciat Libération amb una imatge de l’últim partit entre el Real Madrid i el Liverpool dels quarts de final de la Champions League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)