1a divisió

El Madrid, sense patir al Carranza

1a divisió. Els blancs passen per sobre del Cadis (0-3) liderats per un eficient Karim Benzemá

El Real Madrid ha convertit en un tràmit el que a priori podia ser una visita trampa a un Cadis que l’havia sorprès en la primera volta a Valdebebas. Liderat per un eficient Karim Benzemá, el conjunt blanc no ha donat cap opció al conjunt d’Álvaro Cervera.

Amb un onze novament hipotecat per les baixes, amb tres centrals per necessitat i amb Antonio Blanco debutant com a titular, el Madrid ha hagut de resistir a un parell d’arribades inicials del Cadis, primer amb un xut desviat de Jonsson i després amb una rematada tova de Jairo. Però lluny de viure un partit aspre com es podia esperar al Ramón de Carranza, ha estat obrir el marcador i començar a jugar amb una llibertat absoluta el conjunt blanc, liderat com de costum per un Karim Benzemá que ha materialitzat un clar penal sobre Vinicius, que ha assistit amb l’esquerra perquè Odriozola fes el segon de cap i que ha arrodonit una plàcida primera meitat rematant al fons de la xarxa una centrada de Casemiro.

Cervera, en l’intent de fer revifar el seu equip, ha fet quatre canvis al descans, donant entrada a Cala, Akapo, Saponjic i Choco Lozano. Lluny de revolucionar el partit, però, el Cadis ha seguit amb un to força pàl·lid i el Madrid no ha patit gens per conservar la seva generosa renda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)