3a divisió FEF

La victòria és un respir

3a divisió. En la lluita per evitar el descens, el Figueres i el Peralada visiten els camps de la Pobla de Mafumet (1r) i el Valls (8è), respectivament

Els representants gironins de tercera disputen avui la tercera jornada de la segona fase de la lliga. Ho fan només dos dels quatre, ja que el Banyoles i el Girona B han vist com a causa del coronavirus el comitè de competició ha ajornat el partit que els enfrontava a l’Igualada (9è) i el Terrassa (2n), respectivament.

En el subgrup E per evitar el descens a primera catalana, la Unió visita (12 h) el camp de la Pobla de Mafumet, primer classificat, amb cinc punts més que els figuerencs. Els blanc-i-blaus no coneixen la derrota amb Moisés Hurtado a la banqueta i volen mantenir-se en la lluita amb els rivals més directes. El Peralada farà el mateix (16.30 h) contra el Valls, antepenúltim, amb onze punts menys que els d’Albert Carbó. Un triomf aproparia encara més els blanc-i-verds a la permanència a tercera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)