2a divisió FEF

Aixecar-se és una obligació

2a divisió B. L’Olot visita el Peña Deportiva, l’equip amb millor coeficient de punts, amb l’objectiu de vèncer per tornar-se a esperançar

Després d’estar una setmana llepant-se les ferides de l’última ensopegada, de les grosses, a casa contra l’Oriola (1-3), l’Olot ha de tornar a aixecar-se i endur-se els tres punts de la seva visita al camp del Peña Deportiva Santa Eulàlia d’Eivissa (12 h) si vol mantenir esperances de salvar la categoria. El conjunt garrotxí s’haurà de fer fort i mostrar la millor versió possible si vol superar el líder del subgrup E amb el millor coeficient de punts (1,35): “El Peña Deportiva és un equip que pressiona molt bé, és intens sense pilota i hem d’estar concentrats en aquest tipus de situacions. Hi haurà més segones jugades i duels aeris que hem de controlar”, comenta Gabri, el tècnic de l’Olot, conscient que el medi canvia per als seus jugadors, que passaran a jugar en camp de gespa artificial: “No és un camp petit, les dimensions són correctes i és un camp ample però l’estat de la gespa no és bo. En la gespa artificial el bot és diferent. Ens agrada tenir paciència i possessions llargues, segurament serà més complicat i hi haurà més pèrdues de pilota. Hem d’estar alerta i ser pràctics.”

El de Sallent ha deixat a Olot, per decisió tècnica, els carrilers Soler i Escoruela per a un dels partits més decisius. “Estem molt al límit. Tothom ha guanyat tothom, és una segona fase igualada i això ens fa tenir possibilitats de salvació”, diu.

6 Partits guanyats 6

9 Partits empatats 6

5 Partits perduts 11

14 Gols a favor 22

14 Gols en contra 31

LA PRÈVIA

El Peña Deportiva és un equip que pressiona molt bé, és intens sense pilota i hem d’estar concentrats en aquest tipus d’accions
Estem molt al límit. Tothom ha guanyat tothom i això fa que encara tinguem opcions de salvació
Gabri Garcia
Entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)