3a divisió FEF

El Terrassa-Girona B, ajornat per un positiu al conjunt gironí

Nova suspensió. Com ja li va passar al Banyoles, per culpa d’un positiu a l’Igualada, el filial blanc-i-vermell també ha de posposar el seu partit, en aquest cas, per un infectat en la seva pròpia plantilla

El Terrassa i el Girona B han hagut d’ajornar el partit que els enfrontava demà a l’Olímpic de Terrassa (a les 18h). L’aparició d’un cas positiu de coronavirus en la plantilla del filial blanc-i-vermella ha estat la causa que ha forçat la suspensió de l’enfrontament, que haurà de jugar-se en una nova data.

En el subgrup C, en el qual hi competeix el Girona B, que lluita per ascendir a segona divisió FEF –precisament el Terrassa era el segon classificat, l’equip que ascendiria juntament amb l’Europa, líder destacat–, el Vilafranca ha sumat els tres punts aquesta tarda contra el Granollers gràcies a una diana de Toni Cunill. Els del Penedès són ara el segon classificat amb 44 punts, quatre més que els blanc-i-vermells, amb un partit menys.

Ahir, el Banyoles ja va anunciar que el matx que l’havia d’enfrontar a l’Igualada quedava suspès, en aquest cas, per un positiu en el conjunt de l’Anoia, i és que, cada jornada hi ha hagut algun contratemps per culpa de la Covid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)