1a divisió

Pas en fals del Madrid

1a divisió. Els blancs no poden amb el Betis i demà poden veure com la lliga se li posa més difícil si guanyen el Barça i l’Atlético

El Real Madrid, amb un to força baix, ha estat incapaç de doblegar a Valdebebas a un Betis que en la represa ha gaudit de bones oportunitats per fins i tot endur-se els punts. Amb l’empat, els blancs poden veure una mica més difícil la lluita pel campionat si el Barça i l’Atlético són capaços de tirar endavant els seus partits demà

Amb el retorn de Dani Carvajal a la titularitat després d’haver reaparegut en l’última mitja hora al Ramón de Carranza, el Madrid va exhibir un bon to defensiu davant un Betis com sempre propositiu i que en alguns moments va tenir el govern del partit. Al Madrid, però, li ha faltat força creativitat del mig del camp cap endavant i aquesta vegada no ha tingut una gran connexió amb Karim Benzemá.

Amb el pas dels minuts, a sobre, el Madrid s’ha anat destensant defensivament, el partit ha tendit a partir-se i el Betis ha gaudit de bones oportunitats per cavalcar amb espais, sobretot mitjançant un Diego Lainez amb espurna, desequilibrant. Guido Rodríguez primer i sobretot Borja Iglesias, han topat amb Thibaut Courtois en dues ocasions flagrants per a l’equip de Manuel Pellegrini. El Madrid, que també ha tingut opcions d’atacar amb espais, ha vist com li faltava claredat en un final de partit en què Zidane ha donat uns minuts a Eden Hazard, recuperat ja de la seva lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)