1a divisió

El Madrid es complica la lliga

1a divisió. No pot superar el Betis i els resultats d’avui el poden allunyar de la lluita pel títol

Real Madrid 0 Betis 0

REAL MADRID:Courtois, Carvajal (Odriozola, 68’), Varane, Éder Militão, Nacho, Casemiro, Luka Modric (Antonio Blanco, 77’), Isco (Marcelo, 68’), Rodrygo (Vinícius Júnior, 59’), Marco Asensio (Eden Hazard, 77’) i Benzema.BETIS:Claudio Bravo, Emerson, Aissa Mandi, Víctor Ruiz, Juan Miranda, Guido Rodríguez, Andrés Guardado (Willian Carvalho, 88’), Joaquín (Aitor Ruibal, 59’), Sergio Canales, Diego Lainez (Janmi, 80’)i Borja Iglesias (Loren Morón, 80’).GOLS:Cap.ÀRBITRE:Estrada Fernández (col·legi català). Targetes grogues a Isco, Loren Morón i Claudio Bravo.

Pas en fals del Real Madrid a Valdebebas, on, incapaç de derrotar el Betis, va veure com l’empat el deixarà en una situació delicada en cas que l’Atlético i el Barça siguin capaços de guanyar els seus partits. Si és així, els blancs es quedaran ja cinc punts per sota dels colchoneros i amb els mateixos que el Barça, que encara tindrà un partit pendent.

Molt pla en la faceta ofensiva, el conjunt de Zinédine Zidane encara va haver de patir en la represa els contracops d’un Betis inspirat per la bona actuació de Diego Lainez i que va tenir en els peus de Guido Rodríguez i de Borja Iglesias la possibilitat de decantar el partit. Tots dos, però, força maldestres en la rematada, van topar amb Thibaut Courtois en una segona meitat en què el Real Madrid com a mínim va poder celebrar el retorn d’Eden Hazard, una vegada superats els seus problemes físics. El belga, això sí, va tenir poc protagonisme en els minuts que va jugar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)