Al Peralada se li escapa la victòria a Valls en l’últim sospir (1-1)

Els xampanyers encaixen el gol de l’empat en el minut 89

El Peralada ha deixat escapar dos punts al camp del Valls, i és que després d’anar guanyant 0-1 des de la primera part ha vist com els locals han empatat el partit en l’últim minut i en una de les poques ocasions de les que han disposat. Amb el punt, que és un premi massa petit als noranta minuts dels xampanyers, els d’Albert Carbó aprofiten poc les ensopegades del Sants i el Figueres i només amplien l’avantatge respecte el descens als cinc punts.

Des dels primers minuts s’ha vist un Peralada més còmode i ambiciós sobre el terreny de joc, gaudint de bones arribades fins que Ritxi, amb un xut ajustat que ha tocat la base del pal abans d’entrar, ha marcat el 0-1 en el minut 25. Amb avantatge en el marcador els xampanyers han jugat encara més tranquils, però han deixat d’arribar amb tanta facilitat a l’àrea rival fins el descans. En la represa el Peralada ha tornat a fer un pas endavant i ha intentat ampliar l’avantatge en el marcador, gaudint de bones ocasions a les botes d’Adrià Casanova i Èric Vilanova, però no han estat encertats. La falta d’encert li ha sortit cara als d’Albert Carbó, i és que en el minut 89 Cesc Martínez ha marcat el gol de l’empat definitiu en l’única ocasió dels locals en la segona part. Casanova, en l’última acció, ha tingut l’1-2 però tampoc ha definit bé.