El Peralada mereix més que l’empat final

3a divisió. Els xampanyers encaixen l’1-1 al camp del Valls en l’últim instant

Peralada 1 Valls 1

PERALADA:Aroca, Micaló, Papa, Sergi Romero, Roger Cunill (Biel, 79’), Carles Puig, Èric Vilanova, Ritxi (Muritala, 87’), Simón Colina (Dalmau, 79’), Josu i Hwang (Adrià Casanova, 58’).VALLS:Alejandro, Èric Martí, Guasch, Albert Plana (Giralte, 46’), Cheikh (Moya, 73’), Miranda (Gestí, 60’), Estivill, Masqué (Fabra, 46’), Aleix Ruiz, Batista i Sergi Gómez (Cesc, 60’).GOLS:0-1 (25’) Ritxi. 1-1 (89’) Cesc.ÀRBITRE:Mas López.T.G.:als locals Estivill, Miranda, Cesc Martínez i Moya; i als visitants Ritxi i Biel.COMENTARI:El Peralada podia distanciar-se fins a set punts de la zona de descens i ho tenia gairebé fet, perquè va tenir la victòria al sac després de dominar pràcticament tot el partit i avançar-se en el 25’ amb un gol de Ritxi, però el Valls li va esguerrar la festa en l’últim instant quan Cesc va marcar el gol de l’empat en el minut 89. El fet més doloros va ser que els xampanyers van tenir ocasions de sobres per fer el segon, mentre que el Valls va marcar en una de les poques ocasions que va tenir, sobretot en una fluixa segona part.