3a divisió FEF

L’Europa corona una temporada de somni i ja és de segona

Els escapulats superen el Cerdanyola (4-2) i s’asseguren l’ascens a 2a divisió federació

L’Europa tenia la primera pilota de partit i no ha fallat. Els graciencs han guanyat aquesta tarda al Cerdanyola (4-2) i s’han assegurat matemàticament l’ascens a 2a divisió FEF per la temporada que ve, culminant una temporada de somni en la que només han perdut dos partits i els hi ha sobrat tota la segona volta de la segona fase. El títol de tercera divisió encara no el tenen a la butxaca, i és que el Terrassa, que ha hagut d’ajornar el partit d’aquesta setmana contra el Girona B, el podria igualar a punts i superar per la diferència de gols, tot i que seria una quimera. L’altra equip que podria igualar a punts l’Europa és el Vilafranca, però els graciencs li tenen la diferència de gols particular guanyada i en cap cas el podria treure de les dues primeres posicions.

Amb l’ascens de l’Europa només queda una plaça per la 2a divisió FEF en joc en aquesta segona fase, que se la disputaran entre el Vilafranca, el Terrassa, el Cerdanyola i el Girona B, mentre que els altres hauran d’aspirar a la tercera plaça que es disputarà en el play-off final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)