1a divisió

L’Atlético cau en l’esprint final

1a divisió. Després de la derrota dels de Simeone a San Mamés contra l’Athletic, el Barça serà líder dijous si guanya el Granada

Athletic 2 At. Madrid 1

ATHLETIC:Unai Simón; Capa (Lekue, 46’), Núñez, Iñigo Martínez, Balenziaga, Berenguer (Ibai Gómez, 82’), Dani García, Vencedor (Vesga, 70’), Morcillo, Villalibre (Williams, 70’) i Sancet (Unai López, 75’).AT. MADRID:Oblak, Trippier (Lemar, 59’), Savic, Felipe, Lodi (Hermoso, 74’), Saúl (Suárez, 59’), Herrera (Joao Félix, 59’), Koke, Marcos Llorente, Carrasco i Correa (Torreira, 64’).GOLS:1-0 (8’) Álex Berenguer. 1-1 (77’) Savic, 2-1 (88’).ÀRBITRE:González Fuertes. T.G: Llorente, Sancet, Vencedor, Dani García, Torreira i Unai López.

El Barça ja es troba a només dos punts de l’Atlético de Madrid, i amb un partit menys, després que els madrilenys caiguessin ahir a San Mamés, contra l’Athletic Club. Dijous, doncs, contra el Granada, l’equip de Koeman té l’oportunitat d’aconseguir el lideratge de la lliga.

L’equip de Diego Simeone va patir de valent després d’encaixar un gol matiner d’Álex Berenguer. En el tram final, un córner rematat per Savic des del primer pal va suposar el gol de l’empat. De seguida, però, i de la mateixa manera, Íñigo Martínez va avançar el conjunt de Marcelino de manera definitiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)