Champions

Contra el Chelsea, amb Kroos però sense Mendy

Champions League. Zinedine Zidane no recupera el seu lateral esquerre titular de cara a la visita dels londinencs a Valdebebas

Sense excuses, ni tan sols davant les hipotètiques represàlies arbitrals després d’haver fundat la superlliga –“si ens posem a pensar en això, la liarem”, va dir ahir Zinedine Zidane–, el Real Madrid rep el Chelsea a Valdebebas en el primer assalt per aconseguir un lloc en la final de la Champios League a Istanbul. Després d’haver atropellat ja el Liverpool amb una actuació molt convincent a Madrid i sòlida defensivament a Anfield, el conjunt blanc s’enfronta a un altre equip de la Premier League.

“El Chelsea és un equip que es mereix estar entre els quatre millors i no crec que surti a disputar una semifinal tancant-se al darrere; és un equip que fa moltes coses bé tant quan defensa com quan ataca”, va explicar el tècnic blanc, preguntat per l’extraordinari bagatge defensiu de l’equip londinenc des de l’arribada del seu nou entrenador, Thomas Tuchel.

Encara amb baixes conegudes com la de Sergio Ramos o Lucas Vázquez, el Real Madrid recupera per a la batalla un dels seus indispensables al mig del camp com és Toni Kroos, si bé haurà de prescindir novament de Ferland Mendy, que encara no s’ha pogut recuperar dels seus problemes físics i que caldrà veure si no incentiva Zidane a sortir novament amb una línia de 3 centrals per guardar l’esquena a Marcelo o si directament jugarà amb Nacho com a lateral esquerre.

“Hem de confiar en nosaltres mateixos, intentar ser una bona versió del Chelsea. Com més confiança tinguem en el que podem fer, millor podrem combatre les dificultats d’una semifinal de Champions”, va observar ahir Tuchel.

6 Partits guanyats 7

2 Partits empatats 2

2 Partits perduts 1

18 Gols a favor 19

11 Gols en contra 3

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)