Champions

Benzema rescata un empat

Champions League. El francès neutralitza el gol de Pulisic (1-1) en un partit en què el Chelsea ha tingut millors moments de joc

El Real Madrid haurà d’anar a Stamford Bridge a marcar, obligat per un gol de Christian Pulisic que obligarà els blancs a atacar a Londres per decantar una eliminatòria que ha aconseguit contenir Karim Benzema amb una diana que ha donat aire a l’equip blanc en un partit d’anada de les semifinals que ha tingut millors moments del conjunt anglès.

Incentivat per l’absència de Ferland Mendy i incentivat pel 3-4-3 que sol utilitzar el Chelsea, Zidane ha sortir a Valdebebas també amb un sistema de tres centrals, aprofitant el bon moment de Nacho i de Militão. Els primers minuts, però, han presentat un conjunt londinenc de molta autoritat, segur defensivament i punyent en atac, amb Timo Werner desaprofitant una acció clamorosa només començar i tot seguit amb Christian Pulisic aprofitant una passada de Rüdiger per, després de superar la sortida de Thibaut Courtois, obrir el marcador a plaer.

Lluny de deixar-se intimidar per l’escena, però, el Madrid ha reaccionat amb naturalitat, incrementant el seu volum de joc, fent participar més els seus jugador amb més capacitat creativa i neutralitzant el resultat en una acció a pilota aturada en què, després de guanyar dues pilotes aèries, l’acció va acabar amb Benzema controlant dins l’àrea i sense deixar-la caure afusellant Mendy.

Molt més estabilitzat en la represa, al Chelsea li ha costat fer mal amb espais i el Madrid tampoc ha tingut la espurna per agitar l’organitzada defensa blue. I malgrat el Chelsea ha aconseguit agitar la part final del partit fent entrar Ziyech, Havertz i James, ja ningú ha generat ocasions flagrants per intentar decantar una eliminatòria que viatjarà a Londres molt nivellada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)