2a divisió FEF

La fase d’ascens a segona es jugarà a Extremadura

Segona B. El Nuevo Vivero de Badajoz, el Francisco de la Hera d’Almendralejo, el municipal Villanovense i el Municipal Vicente Sanz de Don Benito acolliran les eliminatòries entre els setze millors equips de les dues fases de segona B

Les localitats de Badajoz, Almendralejo, Villanueva de la Serena i Don Benito acolliran, els caps de setmana del 15 i 16 i del 22 i 23 de maig, els dotze partits eliminatoris de la fase d’ascens a segona divisió.

La federació espanyola de futbol (RFEF) ha anunciat aquest divendres en un comunicat que es jugaran, a partit únic, en els estadis Nuevo Vivero de Badajoz, Francisco de la Hera d’Almendralejo, municipal Villanovense i Municipal Vicente Sanz de Don Benito.

Els 16 millors equips de les dues primeres fases de segona B lluitaran per les quatre places d’ascens al futbol professional, en partits amb pròrroga i sense penals, llevat que es tracti de dos conjunts que hagin ocupat el mateix lloc en la fase anterior de la competició. En cas contrari, el millor classificat serà qui superi l’eliminatòria si es manté l’empat després del temps suplementari.

D’aquesta manera es posarà fi a l’actual model de la segona B, que es disputava des de 1977. A partir de l’exercici 2021-2022 naixeran la Primera, Segona i Tercera RFEF i la primera d’elles es convertirà en “la categoria d’excel·lència dins el futbol espanyol no professional”, segons l’ens federatiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)