1a divisió

L’Atlético respira guanyant l'Elx, que falla un penal en el minut 90 (0-1)

Els colchoneros arribaran líders al Camp Nou

Patint, com de costum, i sobrevivint en l’agonia, però aquesta vegada l’Atlético de Madrid ha acabat traient els punts en la seva visita al Martínez Valero, gràcies a un gol de Marcos Llorente i alliberat per l’errada de Fidel des del punt de penal, que en els darrers instants de partit ha malgastat una gran oportunitat d’agitar encara més la lliga. Amb el triomf, els de Simeone s'asseguren arribar com a líders al partit de dissabte vinent al Camp Nou

Conscient de l’oportunitat que tenia al davant, l’Atlético ha sortit al Martínez Valero amb la determinació necessària, disposat a encarrilar el partit aviat, amb gran fogositat pel sector esquerre on Yannick Carrasco ho ha intentat amb insistència i d’on han nascut les principals oportunitats dels colchoneros, com el gol de Marcos Llorente abans de la mitja hora o una oportunitat molt clara que Luis Suárez ha enviat fora. Al punta uruguaià, a més, li han anul·lat una diana per un fora de joc mil·limètric.

Obligat pel resultat, la segona meitat ha empès Fran Escribá a moure fitxa i a donar entrada a futbolistes de caire ofensiu, des de Piatti fins a Nino, passant per Josan o Víctor Rodríguez i si bé al seu equip li ha costat Déu i ajuda generar ocasions de gol, ha acabat gaudint d’un penal en els darrers instants del partit per esgarrapar un punt. La rematada de Fidel, que ha intentat ajustar al màxim, ha acabat picant en la fusta, alliberant el crit d’un Atlético de Madrid que guanya temps al capdavant de la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)