1a divisió

El Madrid tampoc falla

1a divisió. El conjunt blanc s’imposa a l’Osasuna (2-0) amb gols de Militão i Casemiro en la segona part

El Real Madrid ha replicat a la victòria de l’Atlético de Madrid sumant els tres punts en el seu xoc contra l’Osasuna i deixa el Barça obligat a imposar-se demà a Mestalla per mantenir el ritme dels candidats a conquerir el títol.

Amb un onze híbrid, amb Kroos, Modric i Nacho dosificats i amb Eden Hazard jugant el seu primer partit com a titular des de finals de gener, el Madrid ha sortit amb energia a la gespa de Valdebebas, incentivat amb un Osasuna que no s’ha mostrat especialment resistent en defensa i que ha tingut, això sí, en Sergio Herrera un àngel de la guarda. Primer amb la mà dreta i després amb l’esquerra, el porter de l’Osasuna ha desbaratat dues ocasions claríssimes, una de Hazard i una altra de Militão, perquè el Madrid inaugurés el marcador. Minuts abans, havia estat Courtois el que havia emergit per desviar a córner una centrada de Manu Sánchez que s’havia enverinat.

En una segona meitat en què Rodrygo ha entrat bé al partit, amb espurna, ha estat definitivament Militão, al tercer intent, qui ha perforat definitivament la porteria d’Herrera, connectant a la xarxa un córner servit per Isco. Un gol que ha vingut precedit de protestes de futbolistes de l’Osasuna per una possible falta prèvia a favor dels navarresos, però que ha acabat pujant al marcador, desfent una igualtat que ha permès el Madrid gestionar amb més tranquil·litat la recta final del partit i a Casemiro, quasi sense voler i aprofitant una pilota filtrada per Benzemá, posar la sentència a falta de deu minuts per al final.