1a divisió

El Madrid aguanta el tipus

1a divisió. Els gols d’Éder Militão i de Casemiro en la segona meitat serveixen a l’equip de Zinedine Zidane per quedar-se amb els punts contra un Osasuna que va de més a menys

Real Madrid 2 Osasuna 0

REAL MADRID:Courtois, Odriozola, Éder Militão, Varane (Nacho, 46)’, Marcelo (Miguel Gutiérrez, 65’), Antonio Blanco, Casemiro, Marco Asensio (Arribas, 83)’, Eden Hazard (Isco, 72’), Vinicius (Rodrygo, 64’) i Benzema.OSASUNA:Sergio Herrera, Nacho Vidal, David García, Aridane, Manu Sánchez, Lucas Torró (Jony, 84’), Javi Martínez (Brasanac, 64’), Moncayola, Roberto Torres (Kike Barja, 81’), Rubén García (Adrián, 81’) i Chimy Ávila (Budimir, 64’).GOLS:1-0 (76’) Militão. 2-0 (80’) Casemiro.ÀRBITRE:Cuadra Fernández (col·legi balear). Grogues a Oier i Javi Martínez.

El Real Madrid segueix les passes de l’Atlético i, després d’imposar-se a l’Osasuna ahir a Valdebebas, deixa el Barça sense marge de maniobra, obligat a imposar-se aquest vespre a Mestalla per mantenir la lliga a un punt i molt viva la seva candidatura al títol.

Engalanat amb un onze alternatiu, sense Kroos ni Modric a la sala de màquines, ni tampoc el polivalent Nacho a l’eix de la defensa, el Real Madrid va protagonitzar un inici de partit trepidant, amb alternatives a les dues àrees, i en què els dos porters van marxar al descans amb la feina ben feta. Thibaut Courtois, per haver desviat a córner una centrada enverinada de Manu Sánchez quan semblava que se li podia escolar, i Sergio Herrera, per dues mans felines: amb la primera va frustrar un Eden Hazard que tornava a ser titular per primer cop des del gener i amb la segona va repel·lir amb molta categoria una rematada de cap potentíssima d’Éder Militão. El porter del conjunt navarrès també va blocar sense problemes una rematada posterior del central brasiler excessivament centrada, i va posar el cadenat als millors moments del Madrid en una primera meitat molt viva, que havia començat amb un xut alt d’Hazard i una rematada massa centrada de Chimy Ávila, que va ser titular per primer cop des que va tornar de la lesió al genoll.

Amb un Osasuna més tènue després del descans i amb un Rodrygo amb espurna, que va estar a punt d’inaugurar el marcador amb un xut que va marxar lleugerament vertical, el Madrid va intensificar les seves escomeses amb el pas dels minuts i va trobar novament en Militão un element perillós a l’àrea contrària. I aquesta vegada amb encert. Poderós en l’àrea, el central brasiler va connectar a la xarxa una centrada d’Isco enmig de les protestes dels futbolistes que reclamaven una falta en l’acció prèvia.

Amb el gol validat, però, el Madrid ja no va perdonar i Casemiro, amb la seva capacitat habitual per arribar, va aprofitar una gran pilota filtrada per Benzema per, gairebé sense voler, assegurar els punts per als blancs.

ELS VESTIDORS

És una victòria molt treballada, de les que demanen paciència i creure-hi fins al final
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)