3a divisió FEF

La Unió suma tres punts d’or contra la Muntanyesa (2-0)

Pas endavant. El conjunt figuerenc segella el triomf contra el cuer gràcies a les dianes d’Uri Ayala, a la sortida d’un corner, i de Víctor Valverde. Els de Moisés Hurtado continuen en posició de permanència a 3a divisió FEF

El Figueres ha aconseguit una victòria balsàmica a Vilatenim contra el cuer, la Muntanyesa (2-0). Les dianes d’Uri Ayala i de Víctor Valverde han estat determinants per tal que els empordanesos sumin tres punts vitals per mantenir-se en posició de permanència.

En la primera meitat, la Unió ha disposat de múltiples arribades però ha estat el rival qui ha marcat. L’àrbitre, però, ha anul·lat la diana per fora de joc, tot un respir per als de Moisés Hurtado, que han pogut avançar-se gràcies a un cop de cap d’Uri Ayala a la sortida d’un corner (38’).

En la segona meitat s’ha mantingut la tònica i en el 62 Víctor Valverde ha aplanat encara més el camí del triomf després d’aprofitar una pilota sense amo per treure’s de la màniga un xut ajustat. Els figuerencs han pogut augmentar la renda però la bona actuació del porter visitant ho ha impedit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)