Barça B

El Barça certifica la presència al ‘play-off’

2a divisió B. Els blaugrana s’imposen a l’Eivissa i es classifiquen matemàticament per a la lluita per l’ascens

Barça B 2 Eivissa 1

BARÇA:Peña, Mika (Marsà, 84’), Comas, Riera, Balde (Mingo, 74’), Nico (Matheus, 79’), Jandro, Collado, Konrad, Peque (Hiroki Abe, 74’) i Rei Manaj.EIVISSA:Germán, Grima, Goldar, Pardo, Morillas, Sibo (Mateo, 84’), Pérez (Batanero, 78’), Davo (Cirio, 63’), Kike López (Ilyas, 63’), Lara (Javi Vázquez, 63’) i Castel.GOLS:1-0 (22’) Rei Manaj. 2-0 (26’) Konrad. 2-1 (57’) Davo.ÀRBITRE:Usón Rosel.T.G.:Iñaki Peña i Morillas.PÚBLIC:971 espectadors a l’estadi Johan Cruyff.

Una temporada més, el Barça B disputarà la promoció d’ascens per jugar a segona divisió. El conjunt blaugrana va certificar la seva en la posttemporada després de vèncer contra el líder, l’Eivissa, al qual va dominar en un primer temps excepcional, però també va patir després del descans.

La superioritat blaugrana va ser molt evident amb el domini de la pilota i diverses ocasions. Rei Manaj i Konrad, en un tancar i obrir d’ulls, van capitalitzar aquest domini.

L’Eivissa va despertar en el segon temps, obligat per les circumstàncies del resultat a fer una passa endavant. Davo va escurçar distàncies quan faltava mitja hora per disputar-se, i en els instants finals els balears van tenir diverses ocasions, fins a l’última jugada de Cirio, que no va encertar la porteria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)