2a divisió FEF

Gols per recuperar la fe en la permanència

Màxim realitzador. El central Alan Baró, amb tres dianes en la segona fase, s’ha erigit en l’estilet ofensiu d’un Olot que, després de la victòria contra l’Atzeneta en l’estrena de Miquel Àngel Muñoz com a primer tècnic, es reenganxa a l’objectiu prioritari

Alan Baró és el gran protagonista de la segona fase de la lliga per a l’Olot. El central de Darnius ha tret a passejar una faceta poc coneguda des que va arribar a la Garrotxa i en les cinc jornades disputades de les vuit en total ha pogut fer ja tres dianes, les mateixes que portava com a futbolista olotí en dues temporades i mitja (76 partits). De fet, l’actual, és el curs més golejador d’Alan Baró des que el 2006/07, defensant els colors del Figueres a segona B, va anotar també tres gols en els 32 partits que va disputar. Després de deixar enrere una lesió que el va tenir apartat de l’equip en el tram final de la primera fase, l’empordanès ha aportat, de nou, lideratge a la defensa i, a més, oxigen en forma de gols. Alan ha fet tres de les cinc dianes totals del seu equip, dues d’elles contra l’Atzeneta, que han aportat als garrotxins sis punts clau per tornar a tenir fe en evitar descendir dos esglaons de cop. Dues aprofitant la jugada d’estratègia a la sortida de dos corners executats per Eloi Amagat i la darrera amb un llançament des de la llarga distància que va deixar bocabadats a tots els presents –al camp del València Mestalla, en la segona jornada de la segona fase va estavellar una pilota al pal, també després d’un xut brutal.

La fe i les emocions

En el punt actual del curs, les emocions són els principals arguments que mouen un equip com l’Olot, que ha passat per diversos contratemps i garrotades que li han fet perdre la il·lusió. Amb l’última victòria a El Regit d’Atzeneta d’Albaida es reenganxen a l’objectiu, i és que, l’Olot venia de perdre els dos últims enfrontaments del subgrup E després de veure com el rival li remuntava un gol inicial (contra l’Oriola van passar de l’1-0 a l’1-3 i contra el Peña Deportiva, del 0-1 al 2-1). Les dues ensopegades van suposar un cop moral brutal que va acabar amb el comiat de Gabri Garcia com a tècnic i la promoció de Miquel Àngel Muñoz, segon del de Sallent, com a primer entrenador formant dupla amb Hèctor Simón.

Muñoz, amb bon peu

El relleu a la banqueta que va decidir fer la junta directiva de l’Olot, de mutu acord amb Gabri García, ha aportat a l’equip aire fresc i, tot i que potser circumstància, un canvi de plantejament que va sorgir efecte. Dels tres centrals es va passar a una línia de quatre amb un mig del camp més poblat per ocupar espais en un terreny de joc de reduïdes dimensions. La primera prova per a Miquel Àngel Muñoz va sortir bé i el missatge motivador d’un treballador constant en el món del futbol sembla que ha entrat bé en un vestidor que dels tres partits que li queden per jugar, per tenir opcions viable de salvació, ja sap que els haurà de guanyar tots (contra el València Mestalla, el proper diumenge a les 17h, al camp de l’Oriola i contra el Peña Deportiva).

LES XIFRES

Alan ha marcat tres dels cinc gols de l’Olot en la segona fase de la competició

BRI D’ESPERANÇA

L’últim triomf i el canvi de tècnic han anat bé a un equip que estava de cap a caiguda

DE RÈCORD

En cinc partits, el de Darnius ha fet tants gols com en els anteriors 76 vestint de vermell
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)