3a divisió FEF

Arseni Comas, nou director esportiu del futbol base del Figueres

El figuerenc Arseni Comas torna al Figueres per ocupar el càrrec de director esportiu del futbol base, una tasca que feia Javi Salamero mentre era entrenador del primer equip i havia quedat vacant. És el retorn del figuerenc, de 59 anys, a la Unió després de deixar la banqueta del filial la temporada 2012. Aquesta va ser la seva última etapa al club, però també va formar part dels anys més brillants de la història del club, sent jugador durant sis temporades, en les que va viure el play-off d’ascens a primera divisió, i també membre del cos tècnic de Pere Gratacós quan els figuerencs van arribar a les semifinals de copa la temporada 2001/02.

En els últims anys el figuerenc ha estat vinculat a les millors acadèmies de futbol formatiu,i és que va ser tècnic de l’Aspire Football Dreams, de Qatar, i membre de l’àrea de captació del Barça fins l’estiu passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)