2a divisió FEF

Superats per tots costats

2a divisió B. El Llagostera perd al Rico Pérez contra un grandíssim Hèrcules (2-0) i ja no depèn d’ell mateix per acabar entre els dos primers

Hèrcules 2 Llagostera 0

HÈRCULES:Falcón; Raúl, Moisés (Armando, 77’), Romain, Álex Martínez; Pedro Sánchez, Appin (Diego Benito, 85’), Moyita, Abde; Pastorini (Buenacasa, 85’) i Manu Garrido (Benja, 64’).LLAGOSTERA:Marcos; Pere Martínez, Julen, Diego, Bigas (Aleix Roig, 69’); Manchón (Magallán, 77’), Cortés (Pitu, 77’); Guiu (Dieste, 69’), Gil, Duba; i Sascha (Salvans, 77’).GOLS:1-0 (66’) Pedro Sánchez. 2-0 (87’) Moyita.ÀRBITRE:González González.T.G.:al local Pedro Sánchez, i als visitants Pere Martínez i Diego.PÚBLIC:uns 2.000 espectadors a l’estadi José Rico Pérez.

Segurament només el Nàstic, amb el Llagostera amb deu, i el Barça B en alguns moments havien passat per sobre del Llagostera aquesta temporada com ho va fer ahir l’Hèrcules, que, excepte en moments puntuals, va atropellar els gironins sense miraments. El 2-0 final al Rico Pérez en va ser un bon reflex, però el resultat podria haver estat encara molt més contundent si no hagués estat per les grans intervencions de Marcos o per la falta de punteria dels locals en accions molt clares de gol. La conseqüència és que els d’Oriol Alsina ja no depenen d’ells mateixos per acabar entre els dos primers i jugar a la primera divisió FEF, però encara tenen marge per corregir.

Si per a una cosa va servir el partit d’ahir és per confirmar que el Llagostera ha de buscar una altra fórmula per ser al màxim de competitiu a domicili, per molt que ja només li falti visitar la Nucia. I és que si bé en els primers minuts, amb un parell d’ocasions de Duba i Guiu, va semblar que els gironins podien jugar de tu a tu contra els alacantins, l’escenari va canviar ràpidament. Quan Abde va començar a aparèixer per la banda tot el balanç defensiu dels gironins se’n va anar en orris i quan recuperaven la pilota no els durava ni deu segons. L’allau d’ocasions, liderades pel jove extrem marroquí, que va fer absolutament el que va voler, va ser descomunal. Tot i no poder fer res per frenar el potencial ofensiu dels locals –Manu Garrido i Pedro Sánchez també estaven inspiradíssims–, el Llagostera va resistir la primera part gràcies a les bones intervencions de Marcos i a Diego, que va treure sota pals una rematada de cap d’Abde.

En la segona part el Llagostera va intentar canviar el guió però no se’n va sortir, i és que després de cinc minuts ja tornava a estar tancat a la seva àrea. I sí, en les tres primeres ocasions Marcos va tornar a respondre de manera excepcional, però al final el primer gol va caure pel seu propi pes. Va ser en l’acció menys clara, i és que Pedro Sánchez va penjar una falta lateral al segon pal que ningú va rematar i que va acabar entrant al fons de la porteria (66’). Amb l’1-0 els gironins van tornar a buscar la reacció i van estar més a prop de generar perill, però els locals van estar segurs al darrere fins que van acabar de sentenciar el partit en el minut 87, quan Moyita va aprofitar una pèrdua de Magallán per fer el 2-0 definitiu en una jugada individual.

La gran diferència avui l’han marcat per la banda esquerra. Ho hem intentat corregir al descans i hem millorat, però no ho hem fet prou
Per control del joc i ocasions avui l’Hèrcules ha estat molt superior a nosaltres