Champions

El Madrid, just de forces i de futbol, cau eliminat

El Chelsea passa per sobre de l’equip de Zidane

Chelsea 2 Madrid 0

CHELSEA:Mendy; Christensen, Thiago Silva, Rudiger; Jorginho; Azpilicueta (James, 87’) Mount (Ziyech, 89’), Chilwell; Werner (Pulisic, 67’) i Havertz (Giroud, 93’).MADRID:Courtois; Militao, Ramos, Nacho; Vinicius (Asensio, 63’), Kroos, Casemiro (Rodrygo, 76’), Mendy (Valverde, 63’); Modric; Hazard i Benzema.GOLS:1-0 (28’) Werner. 2-0 (86’) MountRESULTAT EN L’ANADA:1-1.ÀRBITRE:Orsato.T.G.:als locals Christensen, Jorginho, Mount; als visitants Ramos, Nacho, Kroos i Valverde.PÚBLIC:Sense públic, a Stamford Bridge a porta tancada.

El Madrid ha caigut eliminat de les semifinals de la Champions després de perdre a Stamford Bridge (1-0). El conjunt blanc, molt just de forces, ha estat una joguina a mans del conjunt anglès i només ha sobreviscut durant alguns minuts per la incapacitat dels anglesos de sentenciar. Tot i això, mai no ha tingut cap opció de marcar, una obligació a causa del resultat en el partit d’anada: empat a un.

Courtois ha hagut d’intervenir dues vegades abans de la diana de Werner (28’) que ha cregut en el xut de Havertz, al travesser, recollint la pilota a la línia de gol per acompanyar-la amb el cap. Prèviament, l’atacant del Chelsea ja havia vist com l’àrbitre li anul·lava un gol per fora de joc. El Madrid volia la pilota però les seves intencions no s’han traduït en oportunitats, només Benzema ha obligat a Mendy a intervenir.

El segon temps no ha començat gaire millor pels blancs que han vist com Havertz estavellava la pilota al travesser. Les ocasions dels anglesos han estat una constant en la segona meitat malgrat que el Madrid era l’equip més necessitat però a l’equip de Zidane li ha faltat idees i forces. A l’altra banda, Silva rematat per sobre del travesser, Mount ha definit malament davant de Courtois que ha fet una aturada monstruosa davant Havertz. Tot i la diferència favorable al Chelsea, Courtois també ha intervingut en un mà a mà amb Kanté i Havertz ha perdonat l’enèsima ocasió favorable el seu equip. Finalment, la sentència ha arribat en una pèrdua dels blancs a la seva pròpia àrea i una passada de la mort que Mount ha clavat al fons de la xarxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)