Europa League

El Vila-real resisteix per abraçar la història

Europa League. El conjunt groguet jugarà la final del proper 26 de maig contra el Manchester United després d’empatar a Londres

Roma 3 Man. United 2

ROMA:Mirante, Karsdorp, Smalling (Edima Darboe, 30’), Ibáñez, Bruno Peres (Santon, 69’), Mancini, Cristante, Lorenzo Pellegrini, Mkhitaryan, Pedro Rodríguez (Zalewski, 76’) i Edin Dzeko (Borja Mayoral, 76’).MANCHESTER UNITED:David de Gea, Wan-Bissaka (Brandon Williams, 46’), Bailly, Maguire, Luke Shaw (Alex Telles, 46’), Fred, Paul Pogba (Nemanja Matic, 64’), Van de Beek, Bruno Fernandes (Mata, 84’), Greenwood i Cavani (Rashford, 73’).GOLS:0-1 (39’) Cavani. 1-1 (57’) Dzeko. 2-1 (60’) Cristante. 2-2 (68’) Cavani. 3-2 (83’) Alex Telles en pròpia.ÀRBITRE:Felix Brych (aleman). Targetaes grogues a Wan-Bissaka, Fred, Cavani, Brandon Williams, Karsdorp i Cristante.RESULTAT AGREGAT:5-8.COMENTARI:El Roma, enmig d’una setmana convulsa en què ha anunciat que Paulo Fonseca no continuarà a la banqueta el curs que ve i que Mourinho assumirà el càrrec, va posar-hi coratge i va imposar-se al Manchester United però no va poder revertir l’eliminatòria contra uns ‘red devils’ liderats per Edinson Cavani, que ha participat en 6 dels 8 gols dels anglesos en l’eliminatòria.

Arsenal 0 Vila-real 0

ARSENAL:Bernd Leno, Bellerín (Nketiah, 91’), Rob Holding, Pablo Marí, Tierney (Willian, 79’), Thomas Partey, Smith Rowe, Odegaard (Martinelli, 66’), Bukayo Saka, Nicolas Pépé i Aubameyang (Lacazette, 79’).VILA-REAL:Rulli, Mario Gaspar, Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza (Alberto Moreno, 90’), Dani Parejo, Coquelin, Samu Chukwueze [Yeremi Pino, 30’ (Moi Gómez, 90’)], Manu Trigueros, Gerard Moreno i Paco Alcácer (CarlosBacca, 72’).GOLS:Cap.ÀRBITRE:Slavko Vincic (eslovè). Targetes grogues a Yeremi Pino i Eddie Nketiah.RESULTAT AGREGAT:1-2

El Vila-real va venjar el penal de Juan Román Riquelme en la Champions League del 2006 i, després de resistir a Londres, fent bo l’1-2 de l’anada a la Cerámica, va certificar la seva primera classificació per a una final continental, el proper 26 de maig a Gdansk, contra un Manchester United que va superar el tràmit a Roma tot i perdre el partit de tornada.

Intentant no situar-se enrere des de bon començament, el conjunt d’Unai Emery va controlar força bé el partit, fins i tot generant alguna ocasió inicial, com una rematada de Samu Chukwueze que va haver de rebutjar Bernd Leno, i va tenir el punt de fortuna necessària perquè l’Arsenal no estigués inspirat en les poques ocasions que va generar, sobretot amb dues rematades de Pierre-Emerick Aubameyang, una en cada part, que es van estavellar a la fusta. El Vila-real viatjarà a final de mes a Polònia per intentar conquerir el seu primer títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)