1a divisió

Granada espera el Real Madrid per a una nova batalla

1a divisió. L’equip blanc jugarà al Nuevo Los Cármenes contra un rival sense pressió i amb la baixa de Marcelo, fet que obligarà Zidane a alinear una defensa encara amb més suplents

L’esbojarrada disputa final pel títol de lliga passa aquesta nit, a partir de les 22 hores, per l’estadi Nuevo Los Cármenes de Granada. Allà el Real Madrid s’hi jugarà bona part de les possibilitats que li queden contra un rival, el Granada CF, que fa exactament dues setmanes va fer caure el Barça al Camp Nou quan l’equip de Ronald Koeman tenia l’oportunitat d’aconseguir el lideratge. Els andalusos no jugaran gens pressionats: sense possibilitats de classificar-se per a Europa, només aspiren a quedar al més amunt possible en la classificació. Això sí, es veuran afectats per ben bé una desena de baixes, que faran difícil que el seu tècnic, Diego Martínez, munti un onze de garanties.

Les absències per lesió també són notícia en el Real Madrid. Sense Lucas Vázquez, Dani Carvajal, Sergio Ramos, Raphael Varanne, Ferland Mendy i Marcelo –baixa de darrera hora, la número 56 d’aquesta temporada–, els blancs tornaran a jugar amb una defensa de circumstàncies. Així, és d’esperar el debut del jove del Castilla Miguel Gutiérrez. Serà un tot o res per a l’equip de Zinedine Zidane. Guanyar o, pràcticament, dir adeu al títol.

RODA DE PREMSA

Sabem que hem de fer un partit ‘top’ perquè els rivals sempre volen jugar bé contra nosaltres
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
GRANADA:Aarón; Foulquier, Germán, Nehuén, Quini; Gonalons, Yan Eteki; Antonio Puertas, Fede Vico, Machís; Luis Suárez.REAL MADRID:Courtois; Odriozola, Militao, Nacho, Miguel Gutiérrez; Casemiro, Modric, Kroos; Asensio, Benzema i Hazard.ÀRBITRE:Gil Manzano.HORA I TV:22 h. Movistar LaLiga.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)