3a divisió FEF

Només podrà ser al ‘play-off’

3a divisió. El Girona B s’avança a Terrassa però peca de conservador i encaixa l’empat, amb què perd les possibilitats d’ascens directe

Terrassa 1 Girona B 1

TERRASSA:Ortega, Salva, Pelegrín, Castillo, Lucas Viña, Galeano (Akito, 66’), Adri Lledó, Àlex Fernández, Josu, Jaume Pascual i Sergi Arranz (Agudo, 85’).GIRONA B:Jonatan Morilla, Ferri, Dan Coll, Pau Resta, Joel Priego, Adri gené (Gabri, 77’), Amoedo (Sala, 77’), Jofre, Gonpi (Suli, 77’), Ferran Brugué (Zamorano, 81’) i Pachón (Dawda, 50’).GOLS:0-1 (43’) Jofre.ÀRBITRE:Fernández Quintero.T.G.:als locals Galeano, Sergi Arranz, Adri Lledó, Pelegrín, Àlex Fernández i Agudo; i als visitants Ferran Brugué, Joel Priego, Sala i Ferri.PÚBLIC:uns 900 espectadors.

Sense valentia no hi ha premi. Això li va passar ahir al Girona B, que va tenir a les seves mans la victòria al camp del Terrassa però va acabar cedint un empat –i encara gràcies– que el deixa sense cap possibilitat d’assolir l’ascens directe i l’obliga a buscar el premi gran en el play-off.

La realitat és que guanyar a l’Olímpic de Terrassa, en vista dels noranta minuts, hauria estat gairebé un miracle, perquè el Girona B es va avançar just abans del descans en el seu únic xut a porteria. Això sí, quin xut, i és que Jofre va superar Ortega amb una volea des de la frontal ajustada al pal. A partir de llavors, però, els d’Axel Vizuete es van tancar descaradament a darrere i van començar a perdre temps, convertint el partit en un monòleg dels locals, que durant tota la segona part no van deixar de tenir una ocasió rere l’altra davant l’actitud conservadora dels gironins. Al final, és clar, Pelegrín a la sortida d’un córner va marcar el gol que condemna el Girona B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)