1a divisió

L’Atlético sí que vol la lliga i no falla davant la Real (2-1)

1a divisió. Carrasco i Correa fan els gols del madrilenys, que han acabat patint de valent després que Zubeldia retallés la diferència en el tram final

L’Atlético de Madrid ha donat un pas important cap al títol de lliga en superar (2-1) la Real Sociedad al Metropolitano. Carrasco i Correa han signat els gols dels madrilenys que, a dues jornades del final del campionat, queden a quatre punts del Barça i, amb un partit més, a cinc del Real Madrid. Zubeldia ha retallat la diferència a pocs minuts del final.

L’inici ha estat vertiginós, amb oportunitats clares per a Luis Suárez i Llorente, fins que, quan s’acabava de complir el primer quart d’hora, Carrasco ha signat l’1-0 en una acció de fe i persistència. El segon ha arribat poc abans de la mitja hora, en una combinació entre Suárez i Correa que l’argentí ha culminat amb un precís xut creuat. L’Atlético estava passant per damunt de la Real que, tot i això, ha tingut les seves opcions. La més clara, un xut al pal d’Isak.

Mancat d’algun dels seus efectius més importants, a l’equip d’Imanol li ha costat trobar el camí de la porteria d’Oblak després del descans. L’eslovè, però, ha hagut d’aparèixer per refusar un xut criminal de Portu en el minut 67, i ha vist com el mateix jugador enviava una pilota al pal en el 80 que, inexplicablement, no ha entrat. Sí que hi ha hagut gol en la següent arribada de la Real: Zubeldia ha aprofitat la mala defensa d’un córner per enviar la pilota a la xarxa.

L’Atlético que, en general, ha viscut una segona part plàcida i que ha pogut sentenciar en dues clares oportunitats de Suárez, ha patit de valent en els minuts finals. El marcador, en tot cas, ja no s’ha mogut.