Champions

La final de la Champions, a Do Dragão

Champions League. La UEFA decideix traslladar el partit d’Istanbul a Porto a causa de la incidència del coronavirus a Turquia

La final de la Champions League tornarà a ser a Portugal. Després d’haver-se disputat el curs passat a l’estadi Da Luz de Lisboa, la UEFA ha decidit finalment canviar Istambul per Porto, a l’estadi Do Dragão, perquè el Chelsea i el Manchester City es disputin l’orelluda el proper 29 de maig. Així ho ha anunciat aquest matí el màxim organisme del futbol europeu, motivat per l’alta incidència del coronavirus actualment a Turquia i per les restriccions existents actualment amb els aficionats anglesos al país.

Encara que la ciutat de Londres i la federació anglesa (FA) havien ofert Wembley com a alternativa, el fet d’haver de fer quarantena per part de periodistes i patrocinadors ha incentivat finalment la UEFA a repetir la final a Portugal, aquesta vegada a Do Dragão.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)