2a divisió FEF

Al Camilo Cano hi ha mig bitllet

2a divisió B. El Llagostera visita la Nucia amb l’oportunitat de posar-se molt de cara l’ascens en l’última jornada

El Llagostera va fer ahir els 585 quilòmetres i les més de sis hores de viatge per arribar a la Nucia, on aquesta tarda s’hi juga mig bitllet per jugar la temporada que ve a la 1a divisió federació, que suposaria un gran èxit comparat amb les aspiracions de l’inici de curs. És l’últim desplaçament de l’any i l’obligació és millorar la imatge dels últims partits lluny del municipal, on els llagosterencs encadenen quatre derrotes. “No és el camp que ens vagi millor a nosaltres però hem de fer un pas endavant perquè necessitem un resultat positiu”, comenta el tècnic Oriol Alsina, que no dubta de la mentalitat del seu equip: “Estem molt forts mentalment. De pressió només tenim la que ens posem nosaltres, i és que l’objectiu pel qual estem lluitant és més alt que el que teníem, i l’equip quan el veus entrenar-se et transmet una il·lusió i unes ganes increïbles d’aconseguir l’ascens.”

El Llagostera es trobarà un equip amb més urgències, i és que la Nucia vol aferrar-se a les últimes possibilitats d’ascens i només li serveix guanyar els dos partits que queden i esperar una carambola. “Sortiran al màxim perquè s’ho juguen tot, i a casa, i és un equip amb moltes armes per desequilibrar els partits”, analitza Alsina. Sigui com sigui els gironins hauran de gestionar la pressió, ja que la derrota de l’Hèrcules contra el Cornellà només deixa una plaça d’ascens en joc –els verds ja han ascendit– i els més ben situats són ells, perquè guanyant avui en l’última jornada els serviria l’empat contra l’Hèrcules o bé es trobarien un conjunt alacantí sense cap opció, depenent del duel ajornat de dimecres contra el Lleida.

8 Partits guanyats 9

6 Partits empatats 8

10 Partits perduts 7

19 Gols a favor 23

26 Gols en contra 23

LA PRÈVIA

Sortiran al màxim perquè s’ho juguen tot, i a casa, i és un equip amb moltes armes per desequilibrar els partits
Hem de fer un pas endavant a fora perquè necessitem un resultat positiu per seguir somiant
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)