El Banyoles supera el líder i manté la fe

3a divisió. Els banyolins es defensen bé i són efectius en el tram inicial de la segona part

Banyoles 2 Pobla de Maf. 1

BANYOLES:Martí Bartrina, Roura, Quimo, Nil Congost, Torreblanca, Jordi Sala (Abel Fàbregas, 72’), Ferru (Lluís Bargalló, 63’), Venzal (Andreu, 46’), Monchi (Moha, 72’), Toni Güell i Pime.POBLA DE MAFUMET:Arco, Dani Argilaga, Òscar Sanz, Bruno, Iván, Jordi Oribe (Dani Molina, 61’), Marc Álvarez (Zakaria, 81’), Carlos Martínez, Robledo (Òscar Gómez, 61’), Karim (Bernat Guiu, 61’) i Avilés (Miravent, 46’).GOLS:1-0 (54’) Ferru. 2-0 (66’) Pime. 2-1 (81’) Òscar Sanz.ÀRBITRE:Espallargas Casellas.T.G.:A Venzal, Jordi Sala, Nil Congost, Òscar Sanz i Avilés.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 300 espectadors al Miquel Coromina i Moretó.COMENTARI:El Banyoles va aconseguir un triomf vital per continuar amb possibilitats d’aconseguir la permanència. El conjunt banyolí es va imposar al líder del subgrup E, la Pobla de Mafumet, gràcies a la seva bona defensa i l’efectivitat en els metres finals en l’inici de la segona part. El primer acte va ser igualat, amb els tarragonins gaudint de més control i domini i, també, d’ocasions de gol. Els de Kiku Parcerisas van aguantar bé i, en l’inici de la segona part, Ferru va rematar molt bé amb el cap una centrada de Roura per fer l’1-0. Poc després, Pime, el màxim golejador dels del Pla de l’Estany, va fer el 2-0 aprofitant una assistència de Monchi. El líder va retallar distàncies amb un cop de cap d’Òscar Sanz a la sortida d’un córner, però la resistència i l’orgull banyolí van aconseguir aguantar el mínim avantatge.