1a divisió

L’Atlético manté el lideratge (2-1)

1a divisió. Ha signat una remuntada èpica en l’últim quart d’hora. Osasuna s’ha avançat amb un gol de Budimir. Lodi i Luis Suárez han capgirat el marcador. El Madrid ha guanyat per la mínima a San Mamés. La lliga es decidirà en la última jornada

L’Atlético de Madrid ha estat fidel a la seva tradició històrica. Res pot ser fàcil en l’equip colchonero que han dominat el seu duel davant d’Osasuna però han necessitat tirar d’èpica per capgirar un gol de Budimir. Renan Lodi i Luis Suárez han capgirat el marcador per tornar a col·locar l’Atlético líder. Durant molts minuts la lliga ha estat en mans del Real Madrid que s’ha imposat amb un solitari gol de Nacho a San Mamés. Ara la lliga es resoldrà en l’última jornada. L’Atlético té dos punts per sobre del Madrid i amb un triomf davant el Valladolid, a Zorrilla, en tindria prou per guanyar la lliga. Tot i això, l’equip castellà es jugar no baixar. El Madrid rebrà al Bernabéu el Vila-real que ja té assegurada la seva presència a l’Europa League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)