1a divisió

L’Eibar certifica el seu descens a segona

1a divisió. El conjunt basc baixa després de set temporades a primera divisió

L’Eibar ha certificat aquesta tarda el seu descens a segona divisió després de caure a Mestalla per un contundent 4-1. Els de Mendilibar ho han intentat en aquest final de lliga on havien sumant dues victòries i un empat però un hipotètic triple empat a 33 punts amb Osca i Elx el condemna a segona. L’Eibar no ha pogut fer el miracle. És el primer descens dels bascos a primera després de set any a l’elit. El 25 de maig del 2014, els guipuscoans pujaven a primera. Avui, el 16 de maig del 2021 baixen a segona. La resta de la zona del descens es decidirà en l’última jornada on el Valladolid (31), Elx (33) i Osca (33) es jugaran dues places de descens. El Valladolid rep l’Atlético que es juga la lliga; l’Elx jugarà a casa davant l’Athletic Club i l’Osca ho farà al seu estadi davant el València.

La jornada ens han deixat les salvacions del Getafe i l’Alavés que amb els seus triomfs davant el Llevant (2-1) i Granada (4-2). Espectacular el final de temporada de l’Alavés amb Javi Calleja, el tercer entrenador de la temporada del club vitorià que ha sumat 14 dels últims 21 punts en joc per certificar la salvació d’un equip que ha tingut tres entrenadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)