Més futbol

Tebas: “La Superlliga era un cop d’estat”

Mentre els tres clubs fundadors que no han abandonat el projecte, el Barça, el Real Madrid i el Juventus, segueixen mantenint la pugna amb la UEFA, els aliats del màxim organisme del futbol europeu segueixen alimentant la polèmica sobre tot aquest assumpte. I un d’aquestes és el president de LaLiga, Javier Tebas, que avui en un acte a Madrid ha tornat a criticar el projecte. “La Superlliga no ha mort. Almenys el concepte de Superlliga. El que es va fer va ser un cop d’estat al futbol europeu. Donarem suport al que decideixi la UEFA. Es jutgen els fets. No la nacionalitat.”. Cal recordar que Ceferin vol sancionar aquests tres equips sense poder participar en competicions europees durant dos anys a més a més de multar-los econòmicament.

Tebas també ha criticar els tres presidents, i en especial al del Real Madrid, el gran impulsor. “Que hagin guanyat més títols no vol dir que siguin més llestos. No ens n’anem a la ruïna senyor Pérez, no ens n’anem a la ruïna senyor Laporta, no ens n’anem a la ruïna senyor Agnelli. Els tres es pensen que són els salvadors de el futbol, especialment el senyor Pérez, i els altres uns ingenus, uns idiotes. Jo em sento humiliat.”. El president de LaLiga també ha posat en el mateix sac al president de la FIFA, Infantino.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)