Champions

“Sé exactament com volem jugar”

Champions League. Pep Guardiola ha parlat a la prèvia de la final de la Champions League i ha confirmat que seguirà el curs que ve al Manchester City

Acostumat a aquestes latituds, Pep Guardiola s’ha mostrat confiat amb les possibilitats del seu Manchester City en la final que es disputarà demà a Do Dragão contra el Chelsea, amb el qual ha caigut en dues ocasions des de l’arribada de Thomas Tuchel a la banqueta. “Som afortunats de ser aquí, molt. Els jugadors estan nerviosos i ansiosos però és normal, sé el que els he de dir. Sabem com volem jugar i amb qui fer-ho per la qual cosa els atabalaré poc en la prèvia”, ha dit el tècnic català, que també ha confirmat que independentment del resultat de la final i davant els rumors d’un possible retorn al Barça, que continuarà al Manchester City.

Sobre si ha assajat penals després de veure la final de l’Europa League, Guardiola també ha estat clar: “El que no pots assajar és la pressió i la tensió del moment de xutar-los. El que hem fet és preparar el partit de la millor manera abans de la tanda”, ha confirmat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)