2a divisió FEF

El Llagostera posa fil a l’agulla a la confecció de la plantilla 21/22

1a divisió FEF. El club llagosterenc anuncia la situació contractual dels jugadors, les baixes confirmades i el procés de negociació en les renovacions

Després de tancar fa ja més de dues setmanes una temporada històrica amb el títol de campió de la copa FEF i l’ascens a la primera divisió FEF, el Llagostera ja treballa per confeccionar la plantilla que competirà en la nova categoria el curs 2021/22. El club gironí ha anunciat quins són els jugadors que tenen contracte en vigor, les baixes confirmades dels futbolistes que no continuaran vestint la samarreta blau-i-vermella i tots aquelles membres que compten amb oferta de renovació per part de l’entitat.

Les baixes

David Bigas, Joan Maynau, Alejandro Marcos, Santi Magallán, Diego González, Pau Salvans, Duba, Albert Torra i Dieste acaben contracte o tornen al seu club un cop acabada la cessió a Llagostera.

Amb contracte en vigor

El Llagostera té amb contracte en la plantilla Pere Martínez, Aleix Roig, Pau Juvanteny, Sergio Cortés, Adrià Garcia, Marc Menchón, Gil Muntadas, Youssef Zayzoun, Julen Monreal, Lucas Viale i Joan Puig.

En procés de negociació

El club ha anunciat que manté converses amb el porter Marcos Pérez, Aimar Moratalla, David Garcia, Andreu Guiu, Sascha Andreu, Pitu Comadevall i Juan Forlín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)