3a divisió FEF

El Figueres insisteix que no hi ha infracció i presenta recurs contra la Muntanyesa

El Figueres s’ha convertit en protagonista del final de temporada de 3a divisió, i és que tot i de moment haver assegurat la permanència ara estan presents en totes les lluites obertes als despatxos.

D’una banda, ahir el comitè de competició havia de decidir sobre el recurs que van presentar el Banyoles i el Santfliuenc per una suposada alineació indeguda de Carles Coto en la victòria al camp de l’Igualada dimecres passat. Des del comitè, però, ahir no es va prendre cap decisió i el que ha transcorregut des de la federació és que no es decidirà res fins la setmana que ve, un cop hagi acabat la lliga. Des de la Unió, però, continuen dient que no hi ha cap infracció i que a més es va fer una consulta prèvia a la FCF per assegurar que Coto podia jugar. “Estem convençuts d’haver assolit la permanència, mai hauríem alineat un jugador sense tenir l’autorització per escrit de la FCF, però per esvair dubtes, i a l’espera de la resolució de la setmana que ve, aquest diumenge (18 h) ens toca fer el darrer esforç davant l’Igualada”, deia ahir un missatge del club a les xarxes socials.

També a l’ofensiva

La lluita del Figueres no acaba en la defensa del cas del partit contra l’Igualada, i és que els figuerencs també han presentat un recurs aquesta setmana denunciant una altre alineació indeguda. En aquest cas contra la Muntanyes, en el partit que van disputar diumenge passat i que va acabar amb empat a un. El Figueres entén que la Muntanyesa va alinear jugadors juvenils fitxats fora de termini per poder jugar a 3a divisió, i per tant demana que se li doni la victòria. Si fos així, els figuerencs sumarien dos punts més i ja no necessitaria els tres punts del partit contra l’Igualada per salvar la categoria.

Aquest cas tampoc es resoldrà fins la setmana que ve, i és que el comitè ha donat tres dies a la Muntanyesa per presentar al·legacions i acabar d’estudiar el cas.

Un recurs que no avança

El tema del partit de diumenge entre la Muntanyesa i el Figueres no acaba aquí, i és que el Santfeliuenc va tornar a presentar un nou recurs per l’alineació de Carles Coto. En aquest cas, però, ho va fer fora de termini, així que el comitè de competició va desestimar el recurs sense ni mirar-se’l.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)