Eurocopa

Dinamarca posa a prova les seves emocions

Grup B

Dinamarca Bèlgica

DINAMARCA:Schmeichel; Wass, Kjær, Christensen, Mæhle; Delaney, Jensen, Højbjerg; Braithwaite, Wind, Poulsen.BÈLGICA:Courtois; Alderweireld, Denayer, Vermaelen; Meunier, Tielemans, Dendoncker, Hazard; Mertens, Lukaku, Carrasco.ÀRBITRE:Björn Kuipers.HORA:18 h.TV:Cuatro.ESTADI:Parken de Copenhaguen.

Dinamarca tornarà a jugar després del sotrac emocional que van viure els seus jugadors per l’aturada cardíaca d’Eriksen. El migcampista danès es troba estable, però és una incògnita la manera com els seus companys viuran el duel contra Bèlgica. Un ensurt que ha deixat en segon pla el factor futbolístic. Però l’Eurocopa no s’atura i no hi ha temps ni manera de fer una pausa. Només cal veure com els futbolistes danesos van tornar a jugar contra Finlàndia 90 minuts després del desmai del seu company. I Dinamarca ho va pagar amb una derrota no programada contra Finlàndia. Com a mínim, els danesos tindran a favor seu jugar al costat de la seva afició, amb l’escalf que això suposa. “Estic segur que tots estaran preparats. Tal com està la situació ara, tot està bé, sento que tenim un bon punt de partida. Només puc dir que estem a punt per jugar”, deia el seleccionador danès, Kasper Hjulmand, que hi afegia: “Sabem que serà emocionant tornar a l’estadi. Hem de preparar-nos per controlar aquestes emocions i, quan l’àrbitre xiuli, estar preparats per jugar un partit de futbol i fer servir aquesta energia de la millor manera.” En aquest sentit, no va escatimar elogis cap al seu rival. “Sabem que no partim com a favorits, ens enfrontem a un equip de classe mundial. És una de les seleccions que més recorden un club per la seva flexibilitat i perquè està molt ben entrenada”, va dir el seleccionador danès.

Al davant hi haurà una de les grans favorites del torneig: Bèlgica. Els diables vermells van mostrar un alt nivell de joc i fiabilitat guanyant 3-0 contra Rússia. “No sé com reaccionarà Dinamarca sobre el terreny de joc, però haurem de preparar aquest partit de manera professional. Només hem d’intentar guanyar el partit. Això és tot el que podem fer. Per descomptat que ara hi ha molta simpatia a tot el món per ells, com ha de ser, veient com han manejat la situació. Tindran el nostre etern respecte per això. Però Bèlgica intentarà guanyar aquest partit”, explicava el defensa belga Toby Alderweireld. Un triomf de Bèlgica li asseguraria la classificació virtual per a vuitens.

Estic segur que tots estaran preparats, però sabem que serà emocionant tornar a l’estadi
Kasper Hjulmand
SELECCIONADOR DE DINAMARCA
Tindran el nostre etern respecte per sempre, però Bèlgica intentarà guanyar el partit
Toby Alderweireld
DEFENSA DE bÈLGICA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)