Eurocopa

Alemanya obre totes les possibilitats

Portugal 2 Alemanya 4

PORTUGAL:Rui Patricio, Pepe, Guerreiro, Semedo, Dias, Pereira, Carvalho (Rafa Silva, 58’), Bruno Fernandes (Moutinho, 64’), Bernardo Silva (Renato, 58’), Cristiano Ronaldo i Diogo Jota (Andre Silva, 83’).ALEMANYA:Neuer, Hummels (Emre Can, 63’), Rudiger, Ginter, Gosens (Halstenberg, 62’), Kroos, Gundogan, Kimmich, Havertz, Muller i Gnabry.GOLS:1-0 (15’) Ronaldo. 1-1 (35’) Ruben Dias, en pròpia porta. 1-2 (39’) Guerreiro. 1-3 (51’) Havertz. 1-4 (60’) Gosens. 2-4 (67’) Diogo Jota.ÀRBITRE:Taylor.T.G.:Havertz, per Alemanya.

L’empat de França i la contundent victòria d’Alemanya contra Portugal deixen el desenllaç del grup de la mort molt obert. Tots els equips tenen possibilitats de classificar-se per la propera ronda en bona part per un partit rodó per a l’equip de Low que s’ha aixecat del cop que va suposar perdre en la primera jornada.

Portugal s’ha avançat en el primer quart d’hora gràcies a un gol de Ronaldo que ha culminat un contraatac després d’un córner d’Alemanya. El davanter portuguès havia calmat uns primers quinze minuts d’estampida alemanya que fins i tot havia marcat un gol que ha estat anul·lat.

Després de la diana, Alemanya ha tingut més problemes però Portugal els ha solucionat amb dos gols en pròpia porta abans del descans. Fins i tot, l’equip de Low ha pogut ampliar distàncies abans de marxar cap al vestidor.

En la segona meitat, Alemanya ha sentenciat el partit, Gosens, el millor del partit, ha servit una pilota perquè Havertz marqués a plaer. Gosens ha fet el quart en una altra gran jugada dels alemanys però Portugal ha retallat distàncies a partir d’un gol de Diogo Jota, assistit per Ronaldo.