Eurocopa

Suïssa busca el passi i Turquia, un miracle

Suïssa Turquia

SUÏSSA:Sommer o Mvogo; Mbabu, Elveldi, Schar, Akanji, Rodríguez; Freuler, Xhaka, Shaqiri; Seferovic i Embolo.TURQUIA:Çahir; Celik, Demiral, Söyüncü, Muldur; Ayhan, Kahveci; Under, Dervisoglu, Burak Yilmaz i Calhanoglu.ÀRBITRE:Vincic (Eslovènia).ESTADI:Baku.HORA:18 h (Cuatro).

Les dues seleccions que més han decebut en el grup A s’enfrontaran cara a cara en un escenari molt complicat per a totes dues. Suïssa, que té un punt al caseller, s’enfrontarà a Turquia, que ha perdut els dos partits disputats. La selecció transalpina té la possibilitat de sumar quatre unitats i, per tant, entrar com un dels millors tercers classificats, en el pitjor dels casos. Turquia hauria de guanyar i esperar saber què passa amb un gran nombre de resultats.

Suïssa té una de les últimes oportunitats per a una de les generacions més prometedores del panorama europeu. Schar, Xhaka i Shaqiri arribaven al torneig en el punt just de maduració, però en aquesta fase de grups han fet un joc erràtic. La mala actuació contra Itàlia, a més, va provocar que molts crítics ataquessin els jugadors, amb motius tan rocambolescos com ara el color de cabell de jugadors com Akanji i els seus cotxes de luxe. “Estic d’acord amb les crítiques respecte del partit contra Itàlia, però el nostre cabell o els nostres cotxes no hi tenen res a veure”, va dir Akanji.

Turquia acumula un 0-5 els primers dos partits que han apagat les esperances generades en els partits de preparació i deixen la selecció en un camí similar als anteriors tornejos internacionals. “Aquest grup de jugadors representarà el nostre país els propers cinc o deu anys. I, de vegades, per guanyar s’ha de fracassar primer”, va dir el tècnic Gunes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)