Més futbol

Guardiola, a Tebas: “Que n’aprengui, de la Premier”

Pep Guardiola ha enviat un missatge a Javier Tebas, el president de LaLiga, amb qui ha mantingut més d’una divergència en el passat. Des de Rialp, on celebra el seu campus, el tècnic del Manchester City, ha volgut defensar el model i la gestió de la lliga anglesa, en comparació a l’espanyola recordant, a més a més, que els clubs anglesos no estan patint tant econòmicament com la resta pels efectes de la pandèmia. “Si es ven millor el producte i es paga més pels drets televisius, que n’aprengui, ell que en sap de tot més que ningú, que és més savi que ningú i que es posa a casa dels altres. Potser així el Barça, el Madrid, l’Atlètic o el València tindran més recursos per fer les inversions que cal.”, ha dit. Guardiola també ha defensat que hi hagi grans inversors que vulguin posar diners en el futbol, com pot ser el cas del xeic propietari del City. “Potser és l’únic negoci en què està mal vist que la gent vulgui invertir. Si hi ha propietaris que ho volen fer i que no en volen cap benefici... quin problema hi ha?”.

També s’ha mostrat contrari a la convocatòria de Pedri pels Jocs Olímpics. “Jo crec que amb una competició a l’estiu és suficient. Messi va ser als Jocs Olímpics perquè no va tenir ni Mundial ni Copa Amèrica. Ferran Torres i Rodri podien haver anat als Jocs i no hi van, però ja han anat a l’Eurocopa. És massa. Han de rebutjar-lo. Nosaltres els paguem molt bé i serveixen al club.”. Finalment, ha elogiat la feina que està fent Luis Enrique al capdavant de la selecció espanyola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)