2a divisió FEF

El Terrassa, primer semifinalista de l’Històrics

Els egarencs fan valer la superioritat de categoria en el grup 1, amb el Vilassar i el Martinenc

Avui ha començat al municipal del Guinardó la 35a edició del Torneig d’Històrics, tot un referent del futbol català, que l’any passat no es va disputar per la pandèmia. L’amfitrió, el Martinenc, ha estat el primer d’entrar en joc, en formar part del grup 1 juntament amb el Terrassa i el Vilassar de Mar. Els barcelonins, de primera catalana, han perdut contra el Vilassar (0-1, amb gol d’Èric Pimentel) i contra el Terrassa (1-2, amb dos gols de Sergi Serrano per als egarencs i un del local Gerard del Río). I en el partit que ha decidit el primer semifinalista del torneig, el Vilassar (3a FEF) necessitava guanyar el Terrassa (2a FEF). El duel ha acabat sense gols, i el conjunt de Jordi López s’ha assegurat l’accés a les semifinals.

Avui serà el torn per al grup 2, amb el Sants, l’Horta i el Badalona. Dissabte hi ha les semifinals i diumenge, la final. El 4 i 5 de setembre es farà la quarta edició del Torneig d’Històrics femení, també al Guinardó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)